Це натуральне фруктове морозиво, яке готується без додавання молока. Смачні ласощі для дітей та дорослих. За словами кулінарки Лариси Павлюк, сорбет можна приготувати і з інших ягід, але з полуниці виходить ароматніше і смачніше.
Інгредієнти:
полуниця — 250 г
сік лимону — 1 ч. ложка
вода -10 мл
мед — 1 ст. ложка
Приготування
Змішати всі інгредієнти і збити у блендері до пюре. Налити суміш у посудину й покласти у морозилку на 3 години.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати полуничне масло, яке зробить будь-яку випічку неймовірно смачною.
Читайте також: «Ви будете в захваті від смаку та аромату»: готуємо шпинатний торт із полуницею