Книга рецептів

Увечері готуємо — вранці вже їмо: рецепт швидких маринованих кабачків від Лізи Глинської

11:19 — 1 липня 2022 eye 17385

Переможниця і суддя кулінарного проекту «МайстерШеф» Ліза Глинська, яка раніше поділилася «швидким» рецептом маринованих помідорів, розповіла, як вона маринує кабачки, які вже готові наступного дня.

«Увечері готуємо, вранці вже їмо. Смачно, просто і корисно», — запевняє вона та додає, що такі кабачки смакують з різними гарнірами.

Складові:

Читайте також: «Дуже смачні в'ялені помідорчики»: простий рецепт від Лізи Глинської

Приготування:

Раніше вона розповідала, як приготувати ну дуже «швидкі» мариновані кабачки, які можна їсти вже за 2−3 години.

Фото Лізи Глинської