Книга рецептів

Галушки з куркою — «смачно та дуже по-нашому»: оригінальний рецепт від Володимира Ярославського

18:05 — 11 липня 2022 eye 1002

Ресторатор і суддя «МайстерШефа» Володимир Ярославський, який раніше запропонував рецепт солоних сирників, розповів, як він готує полтавські галушки з куркою.

«З того, що я знаю, галушки бувають двох видів: звичайні — їх подають з будь-яким рагу або фаршировані — найчастіше зустрічав з фаршем з ліверу та цибулі. Я даю тісто на галушки як основу і зроблю їх з куркою — це смачно і дуже по-нашому» , — пише ресторатор у Instagram.

Інгредієнти для рагу з курки:

Приготування:

Інгредієнти для тіста:

Приготування:

Ресторатор порадив взяти одне велике яйце, якщо ви хочете зробити більше тісту, взявши вдвічі більше кефіру. За його словами, для цього тіста менше яєць — краще.

Раніше Володимир Ярославський поділився рецептом ніжної сирної запіканки, яку він дуже любить готувати на сніданок.

Фото — скріншот