Книга рецептів

Відбивні з яблуками по-фламандськи — страва, яка стане улюбленою у вашій родині

16:56 — 13 липня 2022 eye 1231

Багато хто любить відбивні, іноді готують їх за особливими, «нескладними» рецептами, опускаючи, наприклад, сам процес відбивання м'яса.

Автори сайту «Кухні народів світу» пропонують класичний рецепт відбивних по-фламандськи, який сподобається всій родині.

«Свинячі відбивні, смажені з яблуками, приправлені прянощами стануть улюбленою сімейною стравою», — пишуть вони.

Складові

• свинина — 4 шматки по 150 г кожен
• кисле яблуко — 1 шт
• вершкове масло — 3 ст л
• сметана — 2 ст л
• сіль, перець — до смаку

Приготування

Відбивні надрізати по краях, щоб зберегли форму. М'ясо злегка відокремити від кістки гострим ножем. Яблуко розрізати на 4 частини та порізати на тонкі скибочки.

Розтопити масло й обсмажити відбивні з усіх боків, після чого посолити їх та поперчити з кожного боку.

На відбивні покласти яблука та готувати ще 15 хвилин у духовці на середньому вогні.

Готові відбивні заправити сметаною та подати до столу.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати улюблену багатьма українцями страву — суп з галушками.