Книга рецептів

Помідори по-корейськи всього за вісім годин: швидкий рецепт найсмачнішої закуски

11:03 — 17 липня 2022 eye 8097

Є багато способів швидко замаринувати томати, один із яких пропонувала переможниця та суддя кулінарного проекту «МастерШеф» Ліза Глінська.

А автори «Рецептів на кожен день» запропонували такий спосіб приготування «швидких» помідорів по-корейськи, які можна їсти вже за вісім годин.

Складові:

Заправка:

Читайте також: За вуха не відтягнеш: як приготувати смачні в'ялені помідори

Приготування:

Мариновані помідори, зроблені ввечері, уранці вже готові. Банку зберігають у холодильнику в звичайному положенні.

Любителям маринованих овочів можуть бути цікавими рецепти «швидких» баклажанів та кабачків, які можна їсти вже наступного дня.

Фото Pixabay