Якщо ви обожнюєте смачну та запашну випічку, цей рецепт для вас! Здивуйте рідних кулінарним шедевром, який досить просто готувати, каже кондитерка Наталія Дяченко, яка раніше поділилася рецептом шоколадно-кавового десерту.
Тісто
5 яєць
5 ст. л. борошна
5 ст. л. цукру
2 ч. л. розпушувача
Крем
500 мл молока
1 уп. ванільного пудингу
100 г цукру
200 г масла
300 г вареного згущеного молока
Начинка: 500 г зефіру.
Помадка
40 г масла
2 ст. л. цукру
3 ст. л. сметани
2 ст. л. какао
Форма 27 на 27 см
Приготування
Білки відділити від жовтків, білки збити з цукром до гострих піків, тоді по одному додавати жовтки і збити все до однорідності, додати борошно і розпушувач, влити у форму, спекти корж. Коли остигне, розрізати на дві частини. Молоко з'єднати з цукром і пудингом, варити крем на повільному вогні до загустіння, зняти з плити і додати згущене молоко, все добре перемішати, охолодити та збити з м'яким маслом. На корж викласти половину крему, тоді половинки зефіру, зверху добре змастити кремом і накрити другим коржем. З'єднати всі складники помадки та нагріти, щоб розчинився цукор, залити зверху пляцок. Він має застигнути у холодильнику.
Читайте також: Смачніше «Наполеона» та простіше «Медовика»: торт «Молочна дівчинка»: готується просто і дуже швидко