Для приготування такого перцю кулінарка Лариса Павлюк, яка раніше поділилася рецептом маринованих слив «під оливки»,
радить використовувати яблука зі щільною м'якотю, щоб скибочки залишилися цілими і не розварилися у маринаді.
Інгредієнти:
Приготування:
Помиті яблука й перець очистити від насіння, нарізати скибочками.
Для маринаду спеції, цукор і сіль покласти у воду, поставити на вогонь. Коли закипить, а цукор розчиниться, влити оцет.
У киплячий маринад викласти яблука і перець, варити 3 — 4 хв. Розкласти часточки у заздалегідь простерилізовані гарячі банки.
Маринад ще раз закип'ятити, залити у банки, герметично закрити простерилізованими кришками.
Банки перевернути догори дном, накрити ковдрою, залишити охолонути.
Раніше Лариса Павлюк розповіла, як приготувати неймовірно смачний домашній кетчуп, та поділилася рецептом приготування сиру маскарпоне.