Книга рецептів

Перець, маринований з яблуками: закуска, яка стане родзинкою вашого меню

20:00 — 26 липня 2022 eye 4822

Для приготування такого перцю кулінарка Лариса Павлюк, яка раніше поділилася рецептом маринованих слив «під оливки»,
радить використовувати яблука зі щільною м'якотю, щоб скибочки залишилися цілими і не розварилися у маринаді.

Інгредієнти:

Приготування:

Помиті яблука й перець очистити від насіння, нарізати скибочками.

Для маринаду спеції, цукор і сіль покласти у воду, поставити на вогонь. Коли закипить, а цукор розчиниться, влити оцет.

У киплячий маринад викласти яблука і перець, варити 3 — 4 хв. Розкласти часточки у заздалегідь простерилізовані гарячі банки.

Маринад ще раз закип'ятити, залити у банки, герметично закрити простерилізованими кришками.

Банки перевернути догори дном, накрити ковдрою, залишити охолонути.

Раніше Лариса Павлюк розповіла, як приготувати неймовірно смачний домашній кетчуп, та поділилася рецептом приготування сиру маскарпоне.