Книга рецептів

«Ви будете у захваті, наскільки це смачно та просто»: готуємо кабачковий салат із гострим перцем

22:30 — 26 липня 2022 eye 39437

Ніжний смак і низька калорійність кабачків зробили цей овоч одним з найулюбленіших як у кулінарії, так і в консервуванні. А якщо додати сюди кілька продуктів, вийде чудова консервація на зиму. «Ви будете у захваті, наскільки це смачно та просто», — каже кулінарка Ніна Зубко.

Інгредієнти:

Приготування:

Кабачки ріжемо кубиками. Перчики та часник мелемо у м'ясорубці, додаємо сіль, цукор, олію, оцет та томатну пасту і перемішуємо з кабачками. Залишаємо на 3 години. Потім доводимо до кипіння та варимо 45 хвилин на невеликому вогні, розкладаємо в банки та закриваємо.

Читайте також: Смачний рецепт салату з кабачків на зиму від Людмили Борщ: більшої смакоти ви напевно не куштували