Почався сезон баклажанів, з яких можна приготувати безліч смачних страв, зокрема паштет. А цей рецепт кулінарка з Вінниці Ніна Зубко отримала від колеги й одразу ж приготувала. Наступного дня з сім’єю вже куштували квашені баклажани. На смак, як білі грибочки, пікантні з часником, виходить чудова закуска.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани помити й розрізати повздовж на три частини.
Закип’ятити маринад з води, цукру, солі, оцту та олії.
Варити баклажани в маринаді 8 — 10 хвилин, щоб вони зм’якли.
Охолодити. Накласти в каструлю шарами: баклажани, часник, петрушку, знову баклажани і т. д.
Залити все маринадом, що залишився, і покласти в холодильник.
Читайте також: «Ви будете у захваті, наскільки це смачно та просто»: готуємо кабачковий салат із гострим перцем