Сезон збору грибів у розпалі, то ж чимало господинь шукають рецепти консервування. За словами кулінарки Валентини Кошової, яка раніше поділилася рецептом борщової заправки на зиму, грибочки найкраще брати маленькі та цілі.
Інгредієнти:
Приготування:
Почистити та ретельно промити гриби, змiнюючи воду, якщо це потрiбно.
Варити в пiдсоленiй водi 30 хв., процiдити через сито.
Зварити маринад. Охололі гриби розкласти в банки, зверху в кожну банку покладiть кружальця цибулi, лавровий лист, зерна духмяного перцю, чорний перець та кiлька зерен гiрчицi. Залити маринадом, стерилiзувати 15 хв. i закрутити.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти лимонного варення та малосольних томатів.