Українська актриса, зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» Ганна Саліванчук не припиняє смачні експерименти. Цього разу у своєму Instagram вона опублікувала докладний відеорецепт м'ясних коржиків на листковому бездріжжовому тісті.
Необхідні продукти:
-
300 гр фаршу
-
150 гр картоплі
-
цибуля зелена
-
кріп
-
листкове тісто, бездріжжове
-
сир (за бажанням).
Приготування:
-
натираємо картоплю на терці, додаємо до фаршу;
-
присмачуємо зеленню, часником, сіллю та перцем;
-
готове листкове тісто розкочуємо, розкладаючи начинку зверху (можна додати і тертий сир);
-
скручуємо у рулет і кожну «шайбочку» знову розкочуємо;
-
смажимо коржики на вершковому маслі на сковорідці протягом 4−5 хв, перевертаючи декілька разів.
А раніше актриса запропонувала прихильникам власну варіацію всесвітньо відомих «котлет по-київськи».