Книга рецептів

Як зробити «класичні» деруни більш ароматними та ніжними: секрет від Володимира Ярославського

18:26 — 1 вересня 2022 eye 7795

Ресторатор Володимир Ярославський, який нещодавно розповів, як готувати оладки з кукурудзи, поділився секретом щодо дерунів — аби вони були ароматніші та ніжніші, він радить додавати цибулю та сметану.

Ресторатор зізнався, що обожнює, коли деруни виходять тоненькими та хрумкими. На своій сторінці в Instagram Володимир Ярославський дав рецепт цієї страви та показав, як готує деруни.

Інгредієнти:

Читайте також: Смак вуличної Франції: Герасим’юк поділилась рецептом «паризьких дерунів»

Приготування:

Володимир Ярославський відзначив, що за бажання сметани можна додати трохи більше, ніж вказано у рецепті. За його словами, не варто хвилюватися, якщо суміш буде рідкувата — треба все брати ложкою та смажити тоненькі деруни на середьному вогні до рум'яної скоринки з обох боків.

Він також дав кілька корисних порад стосовно процесу приготування:

«А ще є такий рецепт запечених у горщику дерунів. Прошаровані зі смаженою свининою з цибулею і сметанним соусом — це просто смакота якась. Спробуйте таке з учорашніми дерунами!» — додав ресторатор.

Раніше телеведучий Руслан Сенічкін розповів, як приготувати смачні та поживні деруни з капусти, які називають хрустяники.

Фото — скріншот