Книга рецептів

Салат із перцю й квасолі: запасіться вітамінами на холодну зиму

22:31 — 4 вересня 2022 eye 17684

Заготовки з квасолею, каже кулінарка Лариса Павлюк, дуже цікаві і ситні. Таку консервацію можна їсти і холодною, і гарячою. Прекрасно цей салат підійде і для швидкого приготування супу чи борщу.

Інгредієнти:

Приготування:

Перець нарізати соломкою, цибулю — півкільцями, помідори — скибочками, квасолю відварити до готовності.

У великому посуді змішати всі овочі та квасолю. Заправити їх цукром, сіллю, оцтом та олією. З моменту закипання варити 1 годину. Розкласти в підготовлені банки. Закатати.

Вихід — орієнтовно 7 літрів.

Читайте також: Квасоля з овочами по-монастирськи: ваші рідні смакуватимуть і проситимуть ще