Якщо у вихідний день хочеться побалувати свою родину випічкою і не витратити на це багато часу, то кулінарка Ольга Черкевич радить приготувати саме ці вафлі. Перед подачею їх можна полити джемом, шоколадом, карамеллю чи подавати з фруктами або посипавши цукровою пудрою.
Інгредієнти:
3 яйця
3 ст. л. масла (розтопленого)
400 мл кефіру 2,5%
3 ст. л. цукру
1 ст. л. олії
1 ч. л. соди
ваніль
250 г борошна
Приготування
Яйця змішати за допомогою вінчика з цукром і ваніллю, додати розтоплене масло, олію та кефір кімнатної температури. Всипати соду, перемішати. Поступово додавати борошно й перемішувати. Тісто виходить однорідне, як на оладки. Пекти у розігрітій електровафельниці, поки не стануть рум'яними.
Раніше Ольга Черкевич розповіла, як приготувати на зиму баклажани в томаті.
Читайте також: Пряний виноградний джем: вибухова смакота до ранкового чаю