Книга рецептів

Гарбузово-апельсинове варення: приготуйте корисну смакоту для зимових чаювань

22:34 — 10 вересня 2022 eye 1215

За словами кулінарки Ніни Зубко, найкраще використовувати гарбуз подовгастої форми оранжевого кольору. Саме варення надзвичайно ароматне завдяки апельсину.

Інгредієнти:

Приготування:

Гарбуз очистити від шкірки, порізати на тоненькі скибки будь-якої форми. Теж саме робимо з апельсином. Додаємо цукор та лимонну кислоту, перемішуємо та залишаємо на добу. Потім варимо 5 хв., накладаємо в стерилізовані банки та закатуємо кришками.

Читайте також: Рецепт на зиму — «вогонь»: маринуємо гарбуз із гострим перцем