Відомий кулінарний блогер Людмила Борщ славиться рецептами своїх запіканок, на приготування яких не потрібно витрачати багато часу. Але, звичайно, найбільшу увагу її фоловерів привертають бюджетні рецепти з м'ясом, адже дають змогу приготувати ситне частування для сім'ї без значних фінансових витрат.
Для свого нового шедевра блогер використовувала куряче філе, яке по праву вважається дієтичним м'ясом.
Інгридієнди:
Етапи приготування
М'ясо нарізати кубиками, присмажити сіллю та паприкою і трохи помаринувати.
Цибулю ріжуть півкільцями, збризкують лимонним соком і теж трохи маринують.
Викласти в лист м'ясо, зверху — шар цибулі, залити яйцями, змішаними зі сметаною (майонезом).
Запікається в духовці м'ясо при температурі 190 градусів приблизно протягом 45 хвилин.
«Таку страву можна подати не лише на вечерю, а навіть на святковий стіл» , — упевнена блогер.
Нагадаємо, раніше Людмила розповіла, як приготувати ковбаски-котлетки з яловичого фаршу, які точно підкорять серце та шлунок вашого чоловіка з першого шматочка.