Які тільки страви не пропонують нам кухари: від традиційних до екзотичних.
Поєднання інжиру, полуниці, сиру та легкої гостроти хабанеро просто неймовірні, пояснює учасник «МайстерШефу» Олександр Горчаков.
Готується все просто і швидко.
«Беремо інжир, зрізаємо верхній хвостик, і робимо надрізи навхрест, майже до кінця. У розрізи вкладаємо сир. У мене чеддер, можна покласти брі чи камамбер, буде ще смачніше.
Для того, щоб надати хрусткої текстури, берем підсушений хліб чи булочку, і посипаємо крихтами, розтираючи їх в руці. Запікаємо в духовці хвилин 10 при температурі 180 °C, поки добре не розплавиться сир".
Страву можна їсти руками, відламуючи четвертинку інжиру разом з сиром.
Нагадаємо рецепт цілющого імбирно-журавлиного меду, важливою складовою якого є інжир