Книга рецептів

Осінній салат з моцарелою та волоськими горіхами: легкий та смачний

20:40 — 5 жовтня 2022 eye 1149

Осінь — час смачних салатів, адже свіжих овочів з городу ще вдосталь. Також у салати можна додавати фрукти — яблука та груші, вони додадуть смаку пікантності. І, звичайно, не варто забувати про горіхи. Вони не лише корисні, а й подарують страві особливого смаку.

Рецептом осіннього салату з моцарелою та волоськими горіхами з «ФАКТАМИ» поділилася українська співачка Анна Конда, сценічне ім'я якої вигадав легендарний поет Юрій Рибчинський, а продюсером її є відомий композитор Геннадій Татарченко.

— Салати корисні та апетитні, — каже Анна Конда. — Один із моїх улюблених — з моцарелою та волоськими горіхами. Ось його рецепт.

Салат з моцарелою та волоськими горіхами

Складові:

Приготування

Листя салату та петрушку вимити, висушити і крупно порвати. Горіхи обсмажити та подрібнити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, сир — пластинами. Яблуко почистити, нарізати тонкими скибочками і збризкати соком лимона.

Для соусу з'єднуємо мед, оливкову олію та сік лимона. Сіль та перець додаємо до смаку. Полити соусом, перемішати та прикрасити подрібненими горішками, дати постояти 10 хвилин.

І смачного!

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати ікру з маслюків на зиму та пиріг-морквяник «за бабусиним рецептом».

Фото з альбому співачки