Українська фудблогерка Юлія Сімончук, яка раніше поділилася рецептом улюбленого борщу із запеченим буряком, часто готує цей салат саме восени, коли різноманіття свіжих овочів. За її словами, страва вийде бюджетною і смачною, а готується на раз-два.
Інгредієнти:
- шампіньйони — 250−300 г;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- консервований зелений горошок — 100 г;
- майонез — 2−3 ст. л;
- зелень — для подачі;
- сіль, перець — на смак;
- олія — 3−4 ст.л.
Приготування:
Цибулю дрібно покришити, моркву потерти на терці, змішати та посмажити на сковорідці в олії до стану м’якості. Окремо посмажити дрібно нарізані шампіньйони до готовності.
Змішати моркву з цибулею, попередньо відцідивши зайву олію, додати гриби, горошок, майонез та перемішати. Посолити, поперчити на свій смак, додати зелень.
Найкраще вимішувати салат за кілька хвилин перед подачею, і ще перед цим охолодити в холодильнику.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти осіннього салату з моцарелою та волоськими горіхами, а також овочевого салату з родзинкою.