Книга рецептів

«Діти зметуть зі столу за хвилини»: готуємо сирні кульки

22:00 — 19 жовтня 2022 eye 779

Кульки на сирній основі виходять особливо ніжними на відміну від дріжджових. Рецепт дуже простий. А ще прекрасний спосіб утилізувати сир, який вже притомився у холодильнику, пояснює кулінарка Наталя Геряк, яка вже ділилася з нами рецептом французької бріоші.

Інгредієнти:

Приготування:

Замісити тісто із вказаних складових. Від тіста відщипувати однакові шматочки, сформувати кульки (діаметром 2,5 сантиметри) та обсмажити їх в олії. Готові кульки викладайте на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Посипте сирні кульки цукровою пудрою з корицею й подавайте до столу.

Нагадаємо про ще один рецепт найсмачнішого сніданку із гарбуза.