Книга рецептів

Вертута зі шпинатом: простий рецепт Ектора Хіменеса-Браво

13:51 — 27 жовтня 2022 eye 473

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МайстерШеф. Битва сезонів» (СТБ) Ектор Хіменес-Браво, який розробив 10-хвилинний рецепт борщу для воїнів, поділився в соцмережі рецептом смачної випічки зі шпинатом та сиром.

«Придумав, як можна полюбити шпинат, — написав Ектор. — До речі, з начинкою можна експериментувати. Спробуйте покласти всередину карамелізовану цибулю з крем-сиром».

Вертута зі шпинатом

Інгредієнти:

Начинка:

Приготування:

Раніше «ФАКТИ» писали як приготувати смачний фарширований перць з сиром.

Фото із соцмереж