Така страва — завжди вдала ідея до святкового столу, тим паче гриби ідеально поєднуються як з овочами, так і з м’ясом, пояснює фудблогерка Вікторія Ісаєнко.
Інгредієнти:
кукурудза — 1 банка
печериці — 250 г,
курка — 450 г
огірки — 200−250 г
яйця — 4 шт.
зелень (кріп/зелена цибуля) — до смаку
спеції: сіль, перець — за смаком
сметана або майонез
гірчиця
олія
Приготування
Курку (філе, але краще м"ясо зі стегна) відварити з лавровим листочком і перцем горошком в підсоленій воді. Яйця теж відварити. Печериці помити, порізати й підсмажити в невеликій кількості олії до золотистості. Кукурудзу процідити. Курку, яйця, огірки порізати. Для заправки змішати сметану з гірчицею, спеціями та дрібно порізаною зеленню. Все перемішати та смакувати.
А відома кулінарна блогерка Людмила Борщ, яка славиться рецептами своїх салатів, запропонувала до відомої всім «Мімози» додати новий інгредієнт. В результаті страва вийде з новим смаком.
Читайте також: Неймовірно смачний салат із капусти на зиму: можна використовувати і як начинку до пиріжків