Книга рецептів

Риба, запечена у фользі: «найпростіший, досить дієтичний та смачний рецепт» від Володимира Ярославського

18:06 — 4 листопада 2022 eye 877

Відомий український ресторатор, суддя шоу «МайстерШеф. Професіонали» Володимир Ярославський запропонував фоловерам рецепт риби, запеченої у фользі.

За словами ресторатора, цей рецепт найпростіший, досить дієтичний та смачний.

Інгредієнти (на одну порцію):

Приготування:

«Якщо у вас дорадо, лосось або судак, старайтесь не перетримати рибу — буде суха. Можна брати і філе коропа, товстолоба, і осетра навіть, але в такому випадку раджу додавати ще часнику і тут навпаки можна тримати довше — ці види риб краще „переготовлювати“, особливо осетра. Ви можете використовувати й інші овочі чи їхні комбінації — але раджу їх прогрівати — таким чином вони швидше випускають свій ароматний сік, в якому буде готуватися риба», — радить Володимир Ярославський.

Сам він томати ріже тонко або мне руками. Для приготування риби можна використовувати різні сухі трави чи сіль з травами. Також рибу з овочами можна можна спробувати готувати у мультиварці без фольги.

Раніше Володимир Ярославський розповів, як готувати філе качки, а також розкрив секрет, як зробити звичайні деруни більш ніжними та ароматними.

Фото — скріншот