Книга рецептів

«Стане коронною стравою для родини та гостей»: неймовірно смачний мікс-салат

16:05 — 20 листопада 2022 eye 3067

Дуже смачний, легкий в приготуванні салат! А ще, за словами кулінарки Юлії Джигалюк, яка раніше поділилася рецептом рогаликів на гарбузовому тісті, мікс-салат дуже гарно буде дивитися на святковому столі й стане коронною стравою для родини та гостей.

Інгредієнти:

Соус:

Приготування:

Куряче філе порізати й замаринувати на 6 годин, ідеально — на ніч. В маринад додати: 0.5 ч. л. паприки, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. соєвого соусу, перець духмяний, лавровий лист, перець чорний мелений і спеції, які ви любите. Через 6 годин (або на наступний день) підсмажити до готовності.

Соус: з'єднати всі складники, залишити на 5−10 хв. На великій тарілці виложити мікс салату, руколу та базилік, потім викласти все по черзі, прикрашаючи інгредієнтами: куряче філе — яйця — помідори чері — зернятка гранату — кукурудзу. Зверху полити соусом.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт булочок з родзинками чи шоколадом від зірка шоу «МайстерШеф» Лізи Глінської.

Читайте також: Сицилійський лимонний напій: смак вас точно здивує