Книга рецептів

Кров’янка по-одеськи: дуже смачний рецепт, перевірений роками

18:30 — 17 грудня 2022 eye 2238

На передодні різдвяних свят чи не в кожній родині завжди готують кров’янку. Це українська традиційна страва, яка пройшла випробування багатьох століть, її забороняли готувати з релігійних міркувань, але не зважаючи ні на що, українці передавали рецепти у своїх родинах крізь роки. Є багато варіантів рецептів приготування цієї ковбаси, але головні інгредієнти: свинячі кишки та кров.

«Дуже смачний рецепт є і в нашій родині. Ковбасу мене навчила готувати моя матуся, вона родом з Одеської області, Балтійського району, — ділиться фудблогерка Марина Хвіль. — Її у свою чергу, навчив її дядько. Він так вмів готувати ковбаси, а особливо копчені, що збігались всі навкруги, аби поласувати хоч шматочком».

Інгредієнти:

Процес приготування можна переглянути у відеорецепті.

Нагадаємо рецепт домашньої ковбаси для святкування перемоги над рашистами.