Книга рецептів

Кисло-солодка капуста з буряком та морквою: бюджетна та ситна закуска до столу

17:20 — 22 грудня 2022 eye 738

Такий салат вдається смачненький, з кисло-солодким смаком. З картопелькою запеченою чи в мундирах — ви точно будете у захваті, пояснює кулінарка Тетяна Петришина, яка раніше поділилася рецептом пісних пиріжків з горохом.

Інгредієнти:

Маринад:

Приготування:

Капусту нарізати тоненько, моркву та буряк нарізати тоненько соломкою, цибульку півкільцями, часник на 2−4 частини розрізати, трішки все пом’яти (можна додати шматочок хрону). Зварити маринад, залити овочі, поставити під гніт, прибрати в холодильник/ в холод на 1- 2 дні. Тоді можна перекласти в баночки. Зберігати в холоді.

Нагадаємо рецепт пампушок без замісу на сковороді, що виручають, коли у будинку довго немає світла.