Наближається Різдво, і хоч половина українців вже відсвяткувала його 25 грудня, все ж є й ті, хто влаштує частування 7 січня. Тож господиням напевно стане в нагоді рецепт духмяного шоколадного печива, яке неодмінно сподобається і дорослим, і дітям.
Для приготування м'яке вершкове масло слід перетерти з борошном, додавши дрібку солі і розпушувач. До сухої суміші додаємо сире яйце.
Тісто готове. Залишилося додати до нього шоколад, поламавши шоколадну плитку. Втім, можна використати і кондитерські шоколадні крапельки.
Випікається печиво при температурі 180 градусів протягом приблизно 12 хвилин.
Вам також напевне сподобається рецепт німецького печива зі спеціями, яким поділилася одеситка Ольга Буравчук (наразі мешкає у Німеччині).