Книга рецептів

«Смак українського Різдва»: рецепт куті від Володимира Ярославського

15:03 — 5 січня 2023 eye 1162

Відомий ресторатор Володимир Ярославський напередодні Різдва 7 січня запропонував свій рецепт святкової куті.

У соцмережах він зізнався, що цього разу не встиг перейти на святкування Різдва 25 грудня, але побіцяв наступного разу саме у грудні відзначати це свято. Розповідаючи про кутю, він зазначив, що за традицією ця страва готується на Святвечір заздалегідь і ставиться у найпочесніше місце в хаті.

Інгредієнти:

Читайте також: Рецепти традиційних страв до святкового столу на Різдво

Приготування:

За словами ресторатора, замість журавлини та лохини можна узяти родзинки.

Раніше рецептом правильної різдвяної куті на пшениці та узварі з додаванням меду та горіхів поділилася директорка Школи леді Тетяна Мокріді.

За традицією, на Святвечір готують 12 страв.

Фото Володимира Ярославського