Пасту в Італії люблять усі. Але зовсім не обов'язково готувати її з традиційним томатним соусом та сиром. На одному з кулінарних каналів звернули увагу на незвичайну варіацію страви — з апельсиновим соусом та цедрою.
Разом із гостротою цибулі смак страви стає справді унікальним, обіцяють автори рецепту.
Перелік продуктів:
Приготування
Спочатку підготуйте паніровку. Для цього сухарі слід обсмажити на олії так, щоб їх колір став трохи золотистим. Додайте у сухарі сіль та перець за смаком, а потім відставте вбік.
Цибулю поріжте соломкою і спасеруйте на сковороді з олією, поступово додаючи апельсиновий сік. Одночасно можна відварити макарони до стану аль-денте (щоб вони трохи пружинили).
Підготовлену пасту змішайте із соусом та сухарями, додатково додавши цедру.
Все готове, можна подавати до столу.
Також ви можете приготувати пасту і за найтоповішими італійськими рецептами цієї страви.
Нагадаємо, раніше пасту без томатного соусу, але із додаванням великої кількості сиру приготував відомий український кухар Олександр Ярославський.