Коли хочеться чогось до чаю, на допомогу приходить цей рецепт. Швидко, смачно та доступно. «Крім того, випічку оцінять і ті, хто хвилюється не набрати зайвих кілограмів, тому що вона готується без цукру та яєць», — пише фудблогерка Наталя Геряк, яка раніше радила приготувати апельсиновий кекс.
Складові:
- 3 склянки борошна
- 1 склянка сметани
- 250 г маргарину
- повидло, мак, шоколад
- склянка — 250 мл
Приготування:
З вказаних продуктів замісити тісто. Відправити у холодильник на 1 годину. Розкачати приблизно 0.5 мм. Нарізати квадратами, викласти повидло. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 22−25 хв.
Нагадаємо рецепт яблучного пляцка від пані Наталі Геряк.