Книга рецептів

Альтернатива для тих, хто не полюбляє капусту: апетитні голубці у тісті

22:00 — 23 лютого 2023 eye 877

Смакота, яка припаде до смаку любителям ситних і простих страв. Готується дуже просто і є можливість заморозити про запас, ділиться кулінарка Світлана Зиміна-Тринчій.

Тісто:

Начинка:

Приготування:

Вимісити пружне та нелипке тісто. Залишити на 20 хвилин. На сковороді зробити зажарку: олія, морква, цибуля. Додати томатний кетчуп. Змішати. Тісто розкачати тоненьким шаром. Вирізати кружечки або квадратики. Викласти начинку і виробити «голубці». Викласти на сковороду на подушку з зажарки. Влити води трохи більше половини вмісту. Накрити кришкою і тушити на маленькому вогні до 30−40 хв. Подавати теплими, з томатним соком чи соусом.

Нагадаємо рецепт голубців по-карпатськи, від яких відірватися просто неможливо.