Цілий стос консервів у бляшанках зберігається точно в кожної українки на кухонній полиці. З таким запасом продуктів можна приготувати смакоту. Та й рідних побалувати можна посеред тижня. Ви навіть не уявляєте, як салат із кількою в томатному соусі може підняти настрій, вважає кулінарка Лілія Грицай.
Інгредієнти:
- 1 банка кільки в томаті
- 2 картоплини
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 2 квашені (мариновані) огірки
- Сіль до смаку
- Майонез
Приготування:
Картоплю, моркву, яйця — відварити до готовності. Охолодити, почистити, окремо потерти на бурячну тертку. Цибулю дрібно порізати і замаринувати. Огірки стерти на бурячну тертку, трішки відтиснути від рідини. Кільку з рідиною розім'яти виделкою.
Викладати салат шарами:
Можна відразу смакувати.
Нагадаємо рецепт апельсинових млинців — чудової ідеї до останніх днів Масляної.