Книга рецептів

Кожному по кишені: готуємо салат з кількою в томаті

22:30 — 25 лютого 2023 eye 19286

Цілий стос консервів у бляшанках зберігається точно в кожної українки на кухонній полиці. З таким запасом продуктів можна приготувати смакоту. Та й рідних побалувати можна посеред тижня. Ви навіть не уявляєте, як салат із кількою в томатному соусі може підняти настрій, вважає кулінарка Лілія Грицай.

Інгредієнти:

Приготування:

Картоплю, моркву, яйця — відварити до готовності. Охолодити, почистити, окремо потерти на бурячну тертку. Цибулю дрібно порізати і замаринувати. Огірки стерти на бурячну тертку, трішки відтиснути від рідини. Кільку з рідиною розім'яти виделкою.

Викладати салат шарами:

Можна відразу смакувати.

Нагадаємо рецепт апельсинових млинців — чудової ідеї до останніх днів Масляної.