Книга рецептів

Телячі щічки, томлені у квасі: простий рецепт надзвичайно смачної страви від переможця «МайстерШефа»

11:32 — 4 березня 2023 eye 394

Якщо теляче філе відмінно підійде для приготування смачних котлеток, то зі щічок готують цікаву страву, запропонованому переможцем шоу «МайстерШеф. Професіонали 2» Євгеном Грибеником.

В Instagram «Дядя Женя» розповів, як просто готується страва з телячих щічок, томлених у житньому квасі.

Інгредієнти (на п`ять — шість порцій):

Приготування:

«Щічки дуже смакують з усіма гарнірами із картоплі (окрім картоплі фрі), як то гратер або картопляно-цибулевий крем», — додав він.

Раніше Євген Грибеник розповів, як він готує пиріг на пісочному тісті — відомий Кіш Лорен.

Фото зі сторінки Євгена Грибеника у соцмережах