Примадонна радянської естради Алла Пугачова, яка зараз перебралася до Ізраїлю на знак протесту проти розпочатої путіним війни, відома своєю екстравагантністю. Це видно також й по деяким стравах з меню співачки.
Однією з незвичайних страв, яку вона майже завжди подавала на стіл своїм гостям, були смажені огірки. Звучить це як мінімум дивно, але ті, хто куштував, були у захваті.
Продукти:
Огірки — 3 шт. (приблизно 220 г)
Картопляний крохмаль — 1 ст. л.
Сіль — ½ ч. л. або менше (на смак)
Кунжут — 2 ч. л.
Соєвий соус — 1 ст. л.
Огірки потрібно порізати на поздовжні скибочки, посолити й дати відстоятись хвилин 30−40. Це потрібно для того, щоб з огірків вийшла вся гіркота.
Потім висушити їх на паперовому рушнику, поперчити, добре обваляти у крохмалі.
Після цього треба посмажити в олії на добре розігрітій сковороді.
Їсти цю закуску потрібно гарячою.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт фаршированого перцю «під вино» від зірки шоу «МастерШеф».