Книга рецептів

Дуже ніжна паска на жовтках: рецепт від кулінарки Елли Іванової

22:00 — 8 квітня 2023 eye 733

Великдень уже зовсім скоро. А це означає — потрібно продумати святкове меню. В інтернеті сьогодні рецептів великодньої випічки дуже багато. Але щоб вона вийшла дійсно смачною і красивою, варто взяти на замітку перевірені рецепти відомих кулінарів.

Рецептом дуже ніжної паски на жовтках поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

- Цей рецепт досить простий, а результат буде чудовим, — каже Елла Іванова. — Думаю, така паска сподобається і дорослим, і дітям.

Ніжна паска на жовтках

Для опари

Усе з'єднуємо. Даємо постояти 25 хвилин.

Для тіста

Випікаємо за 170 градусів 25−35 хвилин.

Смачного!

Нагадаємо рецепт пісочного великоднього печива від кондитерки Валентини Верьовкіної, яке прикрасить святковий стіл.

Фото з альбому Елли Іванової