Книга рецептів

Неймовірно смачна літня страва від учасника «МастерШеф»: суп-пюре із кабачків — сподобається всім членам сім’ї

10:15 — 22 квітня 2023 eye 555

Українці полюбляють кабачки за легкість приготування, а ще — тому що це один з перших овочів, які можна придбати на ринку вже навесні-початку літа.

Учасник кулінарного шоу «МастерШеф. Професіонали» Юрій Негрич запропонував приготувати з кабачків суп-пюре, додавши до них бюджетний набір продуктів, які знайдуться на кожній кухні.

Отже, вам знадобляться:

Спосіб приготування

Почистіть кабачки, картоплю, моркву та цибулю.

Розігрійте в каструлі олію, обсмажте розчавлений часник із цибулею.

Наріжте кабачки, картоплю та моркву. Тушкуйте в каструлі 7 хвилин, постійно помішуючи.

Додайте курячий бульйон і доведіть овочі до готовності.

Розігрійте вершки.

Злийте бульйон в окрему ємність.

Збийте овочі блендером до стану пюре.

Додайте гарячі вершки та бульйон до овочів, отримуючи бажану консистенцію.

Прогрійте суп, постійно помішуючи.

Накрийте каструлю рушником і дайте настоятися.

Підсмажте грінки на сухій сковороді.

Подавайте суп із грінками.

Нагадаємо також про рецепт цибулевого крем-супу, який вважається однією з візитівок французської кухні.