Українці полюбляють кабачки за легкість приготування, а ще — тому що це один з перших овочів, які можна придбати на ринку вже навесні-початку літа.
Учасник кулінарного шоу «МастерШеф. Професіонали» Юрій Негрич запропонував приготувати з кабачків суп-пюре, додавши до них бюджетний набір продуктів, які знайдуться на кожній кухні.
Отже, вам знадобляться:
Спосіб приготування
Почистіть кабачки, картоплю, моркву та цибулю.
Розігрійте в каструлі олію, обсмажте розчавлений часник із цибулею.
Наріжте кабачки, картоплю та моркву. Тушкуйте в каструлі 7 хвилин, постійно помішуючи.
Додайте курячий бульйон і доведіть овочі до готовності.
Розігрійте вершки.
Злийте бульйон в окрему ємність.
Збийте овочі блендером до стану пюре.
Додайте гарячі вершки та бульйон до овочів, отримуючи бажану консистенцію.
Прогрійте суп, постійно помішуючи.
Накрийте каструлю рушником і дайте настоятися.
Підсмажте грінки на сухій сковороді.
Подавайте суп із грінками.
Нагадаємо також про рецепт цибулевого крем-супу, який вважається однією з візитівок французської кухні.