Книга рецептів

Задоволені будуть і діти, і дорослі: готуємо домашній крекер

22:00 — 6 травня 2023 eye 2261

Більшість людей просто обожнюють печиво з сиром. Воно добре поєднується з пивом і навіть з шампанським. А з супом яке гармонійне поєднання, що ніякого хліба не треба! І просто як окрему страву, до напоїв, до кави. Варіацій такої випічки безліч, наголошує фудблогерка Наталя Геряк, яка раніше радила приготувати яблучні панкейки.

Складові:

Приготування:

Сир натерти на тертці. Усі складові змішати, відправити у холодильник на 1 годину. Нарізати зручним для вас способом, посипати сіллю та травами. Випікати при температурі 200 ° приблизно 7−12 хв.

Нагадаємо рецепт швидкого та корисного печива з кількох простих інгредієнтів.