Приготуйте такі курячі котлети для урізноманітнення повсякденного меню. За рахунок доданих кабачків вони виходять ніжні та соковиті, пояснює фудблогерка Оксана Дорош, яка раніше ділилася рецептом італійського супу.
Інгредієнти:
- 700 г курячого філе;
- один невеликий кабачок;
- 2 яйця;
- 2 столові ложки борошна;
- один пучок кропу;
- олія для смаження;
- сіль, чорний мелений перець і спеції — за смаком
Приготування:
Молодий кабачок разом зі шкіркою натираємо на грубій тертці. Перекладаємо його в миску і додаємо сіль, перемішуємо, залишаємо на 10 хвилин. Куряче філе нарізаємо маленькими кубиками. Невеликий пучок кропу дрібно нарізаємо. Кабачки відтискаємо від соку і перекладаємо в інший посуд. Додаємо до кабачків філе, нарізаний кріп і вбиваємо яйця. Солимо і перчимо. Тільки після цього всипаємо борошно, перемішуємо .
Смажити необхідно на невеликому вогні з двох сторін та під кришкою, щоб м'ясо встигло просмажитися.
Раніше «ФАКТИ» пропонували простий рецепт приготування салаки пряного посолу в домашніх умовах.