Якщо ви любите паштети, найпростіше приготувати паштет із консервованого тунця. Він ніжний і смачний. Особливо добре поєднується зі свіжим чорним хлібом. Також такий паштет можна подавати зі слайсами картоплі, звареної в мундирі.
Рецептом паштету з тунця й авокадо поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше пропонувала приготувати холодний буряковий суп із руколою.
- Скибочка хліба з паштетом і літній салат — що може бути смачніше, — каже Ардія Діаманті. — Рецепт паштету досить простий. Його не варто готувати про запас. Приготували — і з'їли.
Паштет з авокадо та консервованого тунця
- Консервований тунець — 200 г
- Цибулина середнього розміру -1шт.
- Яйце — 2 шт.
- Авокадо — 1 шт.
Усі інгредієнти помістити в блендер і довести до стану однорідної маси. Під час подачі можна декорувати улюбленою зеленню. Смачного!
Фото з альбому Ольги Сметанської
Нагадаємо рецепт м’ятної кави, що освіжає.