Книга рецептів

Смачний порятунок від спеки: новий рецепт вершкового морозива від Лілії Цвіт

18:03 — 10 червня 2023 eye 599

У спеку дуже актуалими є холодні десерти, як-от домашнє морозиво. Але вважається, що приготувати його не так вже й легко.

Однак це твердження спростувала львівська фудблогерка Лілія Цвіт, яка показала, як приготувати морозиво на сметані.

Інгридієнди:

Крок 1. Збиваємо сметану з цукром і загущувачем до утворення густої піни.

Крок 2. З'єднуємо холодне молоко з порошком для морозива, збиваємо до загустіння (орієнтовно 3 хвилини).

Крок 3. У окрімій ємності збиваємо з цукром білки.

Крок 4. З'єднуємо усі три маси, перемішуючи на низьких обертах міксера.

Крок 5. Заливаємо готову масу у форму 20×20 см і ставимо у морозильну камеру на 3 години.

Важливо: перемішувати під час заморожування не потрібно!

Зверніть увагу також на рецепт легкого торту з печивом савоярді та персиками без випічки.