У спеку дуже актуалими є холодні десерти, як-от домашнє морозиво. Але вважається, що приготувати його не так вже й легко.
Однак це твердження спростувала львівська фудблогерка Лілія Цвіт, яка показала, як приготувати морозиво на сметані.
Інгридієнди:
Крок 1. Збиваємо сметану з цукром і загущувачем до утворення густої піни.
Крок 2. З'єднуємо холодне молоко з порошком для морозива, збиваємо до загустіння (орієнтовно 3 хвилини).
Крок 3. У окрімій ємності збиваємо з цукром білки.
Крок 4. З'єднуємо усі три маси, перемішуючи на низьких обертах міксера.
Крок 5. Заливаємо готову масу у форму 20×20 см і ставимо у морозильну камеру на 3 години.
Важливо: перемішувати під час заморожування не потрібно!
Зверніть увагу також на рецепт легкого торту з печивом савоярді та персиками без випічки.