Стебла ревеню зроблять будь-яку випічку оригінальною та дуже апетитною. А цей пиріг — дуже просто і так смачно! Приємна кислинка ревеню повністю збалансує солодкість тіста, ділиться кулінарка Світлана Мурська. (Об'єм тіста розрахований на форму діаметром 24 см).
Приготування:
- 4 яйця збити з 1 скл. цукру.
- Додати 200 мл молока + 50 г масла (розтопити).
- Додати 60 г сухого маку.
- Додати 1 чайну ложку розпушувача.
- Всипати 300 г борошна і все добре вимішати.
- Форму вистелити папером. Вилити тісто. Зверху викласти почищений і нарізаний ревінь.
- Пекти 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт зеленого гаспачо від відомого українського шефа та новий рецепт домашнього вершкового морозива від Лілії Цвіт.