Книга рецептів

Пиріг з ревенем та маком: ідеально для ранкової кави

20:15 — 13 червня 2023 eye 387

Стебла ревеню зроблять будь-яку випічку оригінальною та дуже апетитною. А цей пиріг — дуже просто і так смачно! Приємна кислинка ревеню повністю збалансує солодкість тіста, ділиться кулінарка Світлана Мурська. (Об'єм тіста розрахований на форму діаметром 24 см).

Приготування:

  1. 4 яйця збити з 1 скл. цукру.
  2. Додати 200 мл молока + 50 г масла (розтопити).
  3. Додати 60 г сухого маку.
  4. Додати 1 чайну ложку розпушувача.
  5. Всипати 300 г борошна і все добре вимішати.
  6. Форму вистелити папером. Вилити тісто. Зверху викласти почищений і нарізаний ревінь.
  7. Пекти 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт зеленого гаспачо від відомого українського шефа та новий рецепт домашнього вершкового морозива від Лілії Цвіт.