Книга рецептів

Улюблене заварне тісто для пельменів та вареників: вироби виходять дуже ніжними та смачними

20:05 — 14 червня 2023 eye 8035

Людей, як відомо, зустрічають по одягу, а що щодо вареників? «Одягання» для них — перший етап приготування. Причому дуже важливий етап — адже саме зараз визначається успіх і якість майбутнього частування, впевнена кулінарка Ірена Князєва.

Інгредієнти:

Приготування:

Борошно змішати з сіллю у мисці, зробити заглиблення, влити олію і зверху окріп. Швидко вимісити і дати трохи охолонути. Додати 1 яйце, і потроху додаючи борошно, вимісити м'яке тісто, що не липне до рук (може знадобитися додатково біля однієї склянки борошна). Загорнути плівкою і залишити на годинку при кімнатній температурі, після чого можна продовжувати готувати вареники.

Нагадаємо рецепт вергунів на кефірі.