Книга рецептів

Вийдуть у кожної господині: готуємо кисленькі та ціленькі квашені помідори

20:16 — 28 червня 2023 eye 2264

Кожна господиня має свій фірмовий рецепт квашених овочів. А якщо ви ще в пошуку ідеального рецепту, візьміть до уваги цей, пояснює кулінарка Світлана Зиміна-Тринчій, яка раніше пропонувала приготувати апетитні голубці в тісті.

Маринад:

На 3-літрову банку:

Петрушка, лавровий лист, гвоздика, чорний, духмяним перець, листя вишні, смородини, можна цибулю, 2−3 таблетки аспірину. В банку покласти помідори і залити маринадом. Закрити попередньо розпареною поліетиленовою кришкою. Винести в підвал.

Нагадаємо рецепт огірків в гірчичному маринаді.