Книга рецептів

Зелена аджика: готується просто, зберігається довго, корисна для здоров'я та дивовижна на смак

12:46 — 26 червня 2023 eye 1106

Існує багато видів аджики. Так, любителі гостренького можуть приготувати її за рецептом судді шоу «МайстерШеф» Ектора Хіменеса-Браво, який використовує для аджики помідори, перці, часник та хрін.

Автори каналу «Моя дача. Сад та город» рекомендують спробувати приготувати зелену аджику, яка корисна для здоров'я. Вона підходить до різних страв: м'яса, картопля, риби. Аджику можна їсти відразу або зберігати в холодильнику протягом року.

Інгредієнти:

Читайте також:Кабачкова аджика: додайте до своєї консервації пікантну новинку

Приготування:

Рецепт приготування аджики зі слив читайте на нашому сайті.

Фото Pixabay