Книга рецептів

Можна приготувати навіть на свято: нова страва з кабачків від закарпатської господині

16:07 — 17 липня 2023 eye 13389

У розпалі — сезон молодих кабачків. І поки одні господині поспішають приготувати з цього овоча закуски на зиму, інші вигадують з нього все нові повсякденні страви, особливо переймаючись, щоб смакувало і найменшим членам родини.

Саме їм буде до вподоби кабачковий торт з помідорами, що його приготувала фудблогерка із Закарпаття Ольга Салкай.

Готується торт дуже просто, адже складається з кабачкових оладків та начинки зі сметани, сиру і часника.

Для оладків візьміть:

Для начинки:

Верхній шар торту теж прикрашається кружальцями з помідорів.

Нагадаємо, раніше в мережі відкрили всі секрети приготування справжнього закарпатського бограча.