Брускета — італійська закуска, в основі якої хрусткий хліб. Його можна, наприклад, натерти часником і змастити оливковою олією — і це вже буде смачно. У ресторанах брускету доповнюють лососем, прошуто чи сиром, а також зеленню.
Зараз же, в сезон ягід, можна приготувати десертну брускету. Вона ідеально підійде до чаю або кави і стане чудовою альтернативою тістечку, тортику чи пирогу.
Рецептом ласощів поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Люблю такі прості рецепти, — каже Елла Іванова. — Брускета з малиною гарна, як картина, а смак має ніжний. Ці ласощі смачні і ситні, а готуються простіше простого. Почастуйте ними рідних та близьких — вони будуть у захваті. Подавайте брускету з малиною до зеленого чи чорного чаю. Також вона ідеальна до кави.
Брускета з малиною та горіхами
- Цільнозерновий хліб
- М'який сир
- Малина
- Мед
- Горіхи
Хліб підсмажити в тостері до хрусткої скоринки. Доповнити м'яким сиром, малиною, горіхами та медом. Прикрасити м'ятою.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти брускети з томатами та твердим сиром, а також фруктово-ягідного салату «Яскраві фарби липня», який треба подавати охолодженим.
Фото з альбому Елли Іванової