Книга рецептів

«Швидкі» мариновані помідори: мерщій готуйте і діліться рецептом з подругами

20:15 — 23 серпня 2023 eye 1676

Якщо ви скучили за смачненькими маринованими помідорками, то вас виручить цей рецепт. Доба, іноді навіть менше, і смачненька закуска до печеної картопельки або м'яса готова, пояснює кулінарка Оксана Ігнатишина.

Інгредієнти:

Маринад: 1 літр води, 6 ст. л. цукру, 2 ст.л. солі, 100 р оцту.

Приготування:

Помідори надрізати навхрест, обдати окропом, зняти шкірку, скласти в ємність, пересипаючи кільцями цибулі, шматочками часнику і солодкого перцю, а також нарізаною зеленню петрушки, можна додати трохи базиліка, шматочок гіркого перцю.

Закип'ятити маринад, залити гарячим наші помідори. І почекати добу.

Нагадаємо рецепт овочевого салату із сухариками, що на смак та вигляд — краще, ніж у ресторані.