Книга рецептів

Грибне масло: таке можна скуштувати тільки в ресторані

22:33 — 1 вересня 2023 eye 835

Різні види масла часто подають у ресторанах у вигляді «компліменту». Як правило, це невеликий шматочок у формі квадрата або кульки. Масло може бути оселедцевим, трюфельним або із зелені. Щоразу отримуючи такий смачний «комплімент» у ресторані, багато хто каже: «Так це ж можна приготувати і вдома!» Але чи готують?

Однак отримавши рецепт грибного масла від відомої кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової, ним не можна не скористатися. Чому? Та тому що це справжні ласощі! До речі, Елла Іванова раніше пропонувала приготувати пряні печериці.

- Якщо заморозити таке масло в плівці в морозилці, можна насолоджуватися ним не один раз, — каже Елла Іванова. — Рецепт приготування не потребуватиме багато зусиль. А рідні та близькі точно скажуть вам спасибі за такий делікатес.

Грибне масло

Гриби посмажити, додавши цибулю та часник. Охолодити, додати вершкове масло, перець чилі та зелень. Змішати. Обов'язково спробувати на смак. Заморозити в плівці. Їсти зі свіжим хлібом із хрусткою скоринкою.

Смачного!

Нагадаємо рецепт грушевої заправки для салату.

Фото з альбому Елли Іванової