Тетяна Литвинова відома як суддя кулінарного шоу «Майстер Шеф Україна», а також кулінарного експерта програми «Все буде добре». Також вона була власницею власного ресторану і вже понад 25 років готує різноманітні страви, активно ділячись рецептами у Мережі.
Декілька годин тому Тетяна Литвинова запропонувала шанувальників страву «Томати фаршировані по-українські».
«Сезон томатів у розпачі, то давайте насолоджуватись сезоном на повну. Не тільки свіжими, а й запечені в духовці з соковитою начинкою, то просто топчик», — зазначає вона.
Інгредієнти:
помідори 1700−2000 г,
фарш 600 г,
сіль 10 г/ перець/кориандр/ часник сушеній/ чілі за смаком,
панірувальні сухарі 30,
кінза 100 г,
масло топллене 20 г,
цибуля 200 г,
гречка (суха) 40 г,
моцарела 100 гСпосіб приготування:
1. Цибулю приготувати на топленому вершковому маслі з 2 ст л води під кришкою 10 хвилин. Після цього збити масу блендером.
2. До фаршу додати панірувальні сухарі, пюре з цибулі, нарізану зелень, замочену з вечора гречку, сіль та спеції за смаком.
3. З томатів зрізати верхівку і вичистити за допомогою ножа та ложки.
4. Начинити помідори та в середину покласти шматочок моцарели. Накрити шляпкою та запікати при 200 градусах 45 хвилин. Гречку можна замінити рисом, булгуром чи кус-кусом, буде також дуже смачно.
Як писали «ФАКТИ», раніше Литвинова запропонувала рецепт вишуканого італійського пирога.