Авторка відомого святкового салату з маком, блогерка з ніком Галочка-Кулінарочка зізналася у прихильності до гарбуза і страв з нього. Тим більше, що зараз в Україні саме триває сезон цього яскравого овоча.
За словами господині, її родині дуже полюбилися слойки з гарбузом та яблуком. А оскільки у сучасних українок є не надто багато часу на кулінарні вправи, основою рецепта стало готове листкове дріжджове тісто.
У якості начинки використано яблука і гарбуз (їх лише треба натерти на тертці і трохи присипати корицею).
Випікаються слойки при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Перед подачею їх можна присипати цукровою пудрою.
Нагадаємо також, що з гарбуза можна приготувати і ароматне варення на зиму, додавши до улюбленого овоча яблука, або ж апельсини.